1/2014 - Valokuvanäyttely & vuoden ensimmäiset häät

May 14, 2015  •  Leave a Comment

Desibeli

Desibeli-valokuvanäyttely pystytettiin vuoden alkajaisiksi Kajaanin kaupunginkirjastolle, jossa se on esillä tammikuun ajan. Viime vuoden näyttelykuvat tulostettiin paperille ja liimattiin paspispahville. Nämä jätettiin tällä kertaa suosiolla pois ja valintana oli canvas. Kestävä ja hyvännäköinen. Hintakin oli tosin sen mukainen.

 

Vieraskirjaan kirjoittaneiden jäädessä näillä näkymin alle edellisen näyttelyn määrän (noin 500 kpl) on näyttely muilta osin kaikin puolin parempi. Palaute on ollut erittäin positiivista. Kuvissa esiintyvät NightwishEläkeläisetPMMPTurmion KätilötSanitarium ja Face of Chaos. Taulut lähtevät kuunvaihteessa kuvissa poseeranneille muusikoille. Kuvataulut "PMMP" & "Turmion Kätilöt" ovat kuitenkin myynnissä vielä. Ostaa ne voi lähettämällä s-postia tai soittamalla.

 

 

 

Tässä näyttelyn kuvat.

Kiitos NightwishPMMPTurmion KätilötEläkeläisetVille TikkanenSotkamon SykeIlosaarirock & Sanitarium.

 

 

 

 

Vuoden rokkaavimmat häät

Vuoden ensimmäisiä häitä kuvattiin kahtena päivänä. Toisen päivän iltana talo oli täynnä juhlijoita. Paikalla oli myös muutamia bändejä. Eikä mitä tahansa. Battle Beast laittoi tanssijalat vipattamaan.

 

Häitä juhlitaan kerran elämässä, joten juhlitaan sitten kunnolla. Ja ikuistetaan ne myös yhtä hyvin.

 


Comments

No comments posted.
Loading...

Kainuulaisen valokuvaajan valokuvausblogi.