3/15 - Uutta Kajaanissa

May 28, 2015  •  Leave a Comment

Kauneuskuvaukset Kajaanissa

Toukokuussa kajaanilaisen Salonki Silkki & Sokerin yrittäjä Virpi kysyi minua mukaan yhteistyöhön yrityksensä kanssa. Ideana oli tarjota uudenlaista pakettia, joka sisältää meikkauksen ja hiustenlaiton jälkeen myös valokuvauksen.
 

Ensimmäinen kuvattava

Keskiviikkona kuvasin ensimmäisen Salongilta meikkauksen ja kampauksen saaneen mallin. Onnistuneesta lopputuloksesta kaiken kertoo yllä oleva kuva.
 

Mallina toiminut Hilda
"Mielestäni meikkaus/hiukset + kuvaus paketti oli ihana toteuttaa ja antoi upean mahdollisuuden päästä tekemään mallin töitä ihan täällä Kajaanissa. Silkki & Sokerin tiimi oli ystävällistä ja ammattitaitoista porukkaa, joiden kanssa oli todella mukava työskennellä! Samun kanssa ollaan kuvailtu ennenkin ja kuvaukset sujuivatkin hyvin ja rennosti. Kuvista tuli upeita, kuten aina :)"

Kysymyksiä ja vastauksia
 

Haluan upeat kuvat itsestäni mutta kameran edessä oleminen jännittää.
Et ole ainoa, joka jännittää. Jännittäminen on kuitenkin aivan turhaa. Valokuvauksen jännittäminen johtuu yleensä epätietoisuudesta kuvien suhteen, ei tiedä, minkälaista jälkeä syntyy. Tämä turha jännitys häviää, kun ensimmäiset kuvat on otettu ja nähty. Sitten voikin jo rentoutua ja kokeilla kaikkea erilaista. Kuvauksissa on tarkoitus ottaa rennosti. Katsomme kuvia yhdessä kuvausten aikana, jolloin näet kuvat heti. Kuvauksissa teemme kuvia sinun toivomasi tyylin mukaisesti. Saat olla myös musiikin valitsija. Soitetaan mitä haluat!

Kuulostaa mahtavalta, tällaisesta olen haaveillut! Menevätkö kuvat kuvaajan tai kampaamon käyttöön?
Hyvä! Kuvian käytöstä sovitaan aina kirjallisesti. Kuvia käytän mieluusti portfoliossa sekä markkinoinnissani. Tällöin myös kampaamo voi käyttää kuvia markkinoinnissa & portfoliossa. Mikäli et halua kuvia minnekään esille, se onnistuu tietenkin. Tällöin kirjoitamme sopimuksen, jolloin kuvia saa käyttää ainostaan yksityisessä käytössä.

Mitä kuvaus sisältää?
Kuvauksesta saat 2-4 kpl valmiita kuvia. Kuvauksissa toteutetaan sinun toiveita. Kuvia katsotaan välillä yhdessä. Kuvauksen kesto noin 0,5-1h. Kuvat saat itsellesi painolaatuisina sähköpostilla. Somen (sosiaalinen media) käyttäjänä saat kuvistasi myös pienennetyt nettikuvat. Kuvaus suunnitellaan yhdessä kuvattavan kanssa.

Onpas laadukkaan kuuloinen paketti. Mitä kuvaus maksaa?
Kuvauksen hinta 120e.
Meikki ja kampaus alkaen 110e.

Se on siinä - minä varaan tällaisen paketin heti! Voinko varata ystävieni kanssa porukalla?
Hyvä! Toki voit! Mutta enintään 3-4 hengen ryhmässä - kuvauksissa menee aikansa. Varaa aikasi Salongilta.

Tällä olisi upea aloittaa ilta ulkona ystävien seurassa. Kuvaatko perjantaina ja lauantaina?
Kuvaan toki! Ensin kannattaa kuitenkin varata aika meikille & kampaukselle Salongilta.

Pysy ajan tasalla

Salonki Silkki & Sokeri Facebookissa
Salonki Silkki & Sokerin kotisivut
Valokuvaaja Puuronen Facebookissa

 


Comments

No comments posted.
Loading...

Kainuulaisen valokuvaajan valokuvausblogi.