4/15 - Kolomas

June 18, 2015  •  Leave a Comment

Kolomas
 

Kolomas-valokuvanäyttely 5/2015 Kajaanin kaupunginkirjasto
 

Ensimmäinen näyttely "Kuvia Kylmältä" koostui luontokuvista, jotka oli otettu nimensä mukaisesti Kylmän alueella. Tämä näyttely näki päivänvalonsa vuonna 2012. Toinen valokuvanäyttely "DESIBELI", 2014, koostui musiikkifestivaaleilta otetuista kuvista.
 

Kolmas, "KOLOMAS"-näyttely, kokosi yhteen viime vuosien potrettikuvia, hääkuvia, lapsikuvia & valmistujaiskuvia.
 

Kiitos kaikille näyttelyssä mukana olleille. Alla otteita vieraskirjasta sekä osa näyttelyn kuvista.
 

PotrettiPotrettiPotrettikuva, Kajaani. Paltaniemellä kuvattu henkilökuva.   ValmistujaiskuvaValmistujaiskuvaValmistujaiskuvaus Kajaanissa, Paltaniemellä. Ylioppilaskuvaus, ylioppilaskuva. HääkuvaHääkuvaHäävalokuvaus Paltamossa 2014


Comments

No comments posted.
Loading...

Kainuulaisen valokuvaajan valokuvausblogi.