Häävalokuvaus Kajaanissa

Hääkuvauspaketit hääpotreteista koko päivän kestäviin kuvauksiin.

Varaa hääkuvaus
s
[email protected]
Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella

Kertokaa viestissänne ainakin seuraavat asiat; missä ja milloin häät pidetään, mitä kaikkea haluatte valokuvaajan ikuistavan (hääpotretit, vihkiseremonia, hääjuhla). Sunntaa antavan hinnaston löydätte täältä. Varsinaisen tarjouksen saatte sähköpostilla.

Kokemuksia hääkuvauksista

Samu kuvasi hääpotrettimme sekä hääjuhlamme. Osasimme odottaa hyviä kuvia, mutta kuvat ylittivät odotuksemme. Samu onnistui taltioimaan hienosti niin pieniä yksittäisiä hetkiä kuin kokonaisuutena häiden iloisen tunnelman. Kuvien jälkikäsittely oli erinomaista ja saimme juhlapäivästämme ihanat muistot. Voimme suositella Samua lämpimästi. Hänen työskentelynsä on rentoa, mutta asiantuntevaa.


Olet hyvin lahjakas ammattilainen. Pidin rauhallisesta ja konstailettomasta tyylistäsi. Kuuntelit herkällä korvalla toiveemme, annoit meidän loistaa ja tartuit aitoihin hetkiin. Onnistuit taitavasti vangitsemaan tunnelman. Räps & naps! Kunpa olisimme palkanneet sinut koko illaksi.
 


Todella ammattitaitoinen kaveri. Samu kuvasi häissämme ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Kuvauksessa oli huomioitu erinomaisesti myös pieniä yksityiskotia juhlistamme. Tätä kaveria voimme todellakin suositella myös muille!
 


Samu on rento ja asiantunteva kaveri joka osaa asiansa. Hän on aidosti kiinnostunut työstään ja se näkyy kuvissa. Hän kuunteli toiveitamme ja toteutti ne joustavasti. Ainoa mikä harmittaa on se, ettemme varanneet häntä koko hääpäiväksi! Suosittelemme lämpimästi.
 


Samu otti kuvia luontevasti ja neuvoi hyvin mitä tehdä, kun meitä jännitti niin, ettemme tieneet miten olla. Saimme muistoksi kauniit potretit sekä hyviä ja hauskojakin tilannekuvia. Voimme suositella.
 


 Samu toimi häissämme kuvaajana ja varsinaiseksi velhoksi paljastuikin, vaikka kuvia piti ottaa haastavissa olosuhteissa. Olemme erittäin tyytyväisiä ja kuvaajaa kaivatessamme tiedämme varmasti, keneen yhteyttä ottaa myös jatkossa. Suurimmat suositteluni!
 


Samu oli kuvaamassa häitämme ja kaikki sujui sovitun mukaisesti. Kuvat ovat hienoja tilannekuvia, joissa on sopivasti myös huumoria. Tunnelma välittyy hienosti ja tapahtuman keskeiset hetket tulivat ikuistettua. Voin suositella Samua lämpimästi.


Kaikki sujui sovitusti ja saimme ihania kuvia muistoksi häistämme. Samu oli kuvaamassa myös kirkossa ja sai tunnelman vangittua kuviin upeasti! Yhteistyö oli sujuvaa ja helppoa, valmiit kuvat saimme jo muutaman päivän päästä kuvauksista. Lämpimästi voimme suositella muillekin!


Hääkuvaus onnistui hienosti ja sujuvasti hääparista johtuneesta kiireestä huolimatta. Otteesi olivat varmat ja ammattitaitoiset ja olisit varmasti halunnut käyttää kuvaukseen enemmän aikaa. Kuvauksissa oli kuitenkin sopivan rento ja vapautunut tunnelma. Vaikka kuvauksissa tulikin hieman kiire, niin kuvat onnistuivat meidän mielestämme erinomaisesti ja valinnanvaraa saatiin riittävästi. Voimme suositella Samua lämpimästi, jos joku kysyy ammattitaitoista kuvaajaa johonkin tarpeeseen.