Hääkuvaus

"Samu toimi häissämme kuvaajana ja varsinaiseksi velhoksi paljastuikin vaikka kuvia piti ottaa haastavissa olosuhteissa(pimeä/hämärä). Olemme erittäin tyytyväisiä ja kuvaajaa kaivatessamme tiedämme varmasti keneen yhteyttä ottaa myös jatkossa. Suurimmat suositteluni!" - Susanna J.

"Samu oli kuvaamassa häitämme ja kaikki sujui sovitun mukaisesti. Kuvat ovat hienoja tilannekuvia, joissa on sopivasti myös huumoria. Tunnelma välittyy hienosti ja tapahtuman keskeiset hetket tulivat ikuistettua. Voin suositella Samua lämpimästi." - Minna S.

Potrettikuvaus

"Samu sai vangittua poikamme 2-vuotiskuviin juuri oikean tunnelman ja toivomamme tyylin. Kuvista huokuu lämpö ja ilo, vaikka lapsella oli mahoton kiukkupäivä. Ihania kertakaikkiaan, superSamu!" - Milla N.

Valmistujaiskuvaus

"Samun kuvista välittyy loistavasti haettu tunnelma tilanteesta riippumatta! Ylioppilaskuvista tuli jopa parempia kuin olisin uskonut, kiitos!" - Niko H.

"Joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua! Kuvastilanne oli rento ja yo-kuvani olivat tunnelmaltaan juuri sitä mitä halusin. Kiitos!"
- Jenni H.

Äitiyskuvaus

"Otatin Samulla raskausvatsakuvat, joista tuli todella onnistuneita. Itse valokuvaustilanne oli mukava ja rento. Samu oli helposti lähestyttävä ja asiallisen miellyttävä kuvaaja. Kuvien käsittely oli ammattimaista, eli lopputulos todella onnistunut. Lisäksi kuvat sai itselle nopealla aikataululla. Tulen varmasti tulevaisuudessakin käyttämään Samun valokuvaustaitoja. Kiitos!" - Eveliina K.

Promokuvaus

"Mukavasti, vaivattomasti ja ammattitaidolla onnistui bändini promokuvat Samun kanssa. Nopeaa palvelua. Suosittelen!" Jaakko K.