Lapsi- ja vauvakuvaus

Suosittu lapsikuvaus mukavasti tutussa ympäristössä kotona. Kuvauksen voi ostaa lahjaksi.

Uusia kuvauksia ei oteta vastaan tällä hetkellä.

 


Kokemuksia kuvauksista

Lapsikuvauksessamme Samu oli helposti lähestyttävä ja luonteva kuvaustoimissaan. Lapset pystyivät olemaan
rentoja ja luonnollisia. Mielestämme Samu onnistui ottamaan lapsistamme oikein onnistuneita, lastemme näköisiä ja kotoisia kuvia. Emilian 1-vuotiskuvaan Samu onnistui onnistui vangitsemaan määrätietoisen ja tarkkaavaisen luonteenpiirteet taidokkaasti.


Olimme todella tyytyväisiä 1-vuotiaan lapsemme kuvaukseen ja hänestä otettuihin kuviin. Oli mukavaa ja näin lapsiperheen näkökulmasta kätevää, että kuvaus järjestyi tutussa ympäristössä kotona. Kuvaustilanne oli rento ja mukava. Vaikka lapsella oli alkuillasta jo melkoinen vauhti päällä, sai kuvaaja ikuistettua naperostamme luonnollisia ja kauniita kuvia. Tuhannet kiitokset! Suosittelemme lämpimästi Samua muillekin!Tyttäreni 1-vuotiskuvaus onnistui hyvin kotona tutussa ympäristössä. Samu otti tyttäreni hyvin
huomioon kuvauksen aikana ja otti hänestä kauniita kuvia.

  Samu sai vangittua poikamme 2-vuotiskuviin juuri oikean tunnelman ja toivomamme tyylin. Kuvista huokuu
lämpö ja ilo, vaikka lapsella oli mahoton kiukkupäivä. Ihania kertakaikkiaan, superSamu!

 Superpaljon kiitoksia valokuvauksesta! Pieni malli ei varmastikkaan ole se kaikista helpoin kuvattava, mutta kaikesta huolimatta saatiin aivan loistavia kuvia ja paljon. Ja mikä parasta, kotoa ei tarvinnut lähteä minnekään. Suosittelen ja aion ottaa yhteyttä jatkossakin :)
 Vauvakuvien ottaminen oli erittäin sujuvaa ja ammattitaitoista. Tämän vuoksi lopputuloskin oli loistava! Arvelen, ettei hyvien kuvien otttaminen tämän ikäisestä lapsesta (7,5 kk) ole helpoin tehtävä. :) Suosittelen varauksetta Samua muillekin, sekä tulen itse käyttämään hänen palveluitaan myös tulevaisuudessa.