Kärsivällinen ja joustava valokuvaaja, joka oli koko ajan tilanteen tasalla ja liikkui lähes huomaamattomasti juhlavieraiden seassa. Mahtavien tilannekuvien ansiosta voimme elää hääpäivämme yhä uudelleen ja uudelleen. Ystävällinen ja nopea palvelu!
Mirva

Olet hyvin lahjakas ammattilainen. Pidin rauhallisesta ja konstailettomasta tyylistäsi. Kuuntelit herkällä korvalla toiveemme, annoit meidän loistaa ja tartuit aitoihin hetkiin. Onnistuit taitavasti vangitsemaan tunnelman. Räps & naps! Kunpa olisimme palkanneet sinut koko illaksi.
Hanna & Marko

Todella ammattitaitoinen kaveri. Samu kuvasi häissämme ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Kuvauksessa oli huomioitu erinomaisesti myös pieniä yksityiskotia juhlistamme. Tätä kaveria voimme todellakin suositella myös muille!
Taina & Harri

Samu toimi häissämme kuvaajana ja varsinaiseksi velhoksi paljastuikin vaikka kuvia piti ottaa haastavissa olosuhteissa(pimeä/hämärä). Olemme erittäin tyytyväisiä ja kuvaajaa kaivatessamme tiedämme varmasti keneen yhteyttä ottaa myös jatkossa. Suurimmat suositteluni!
Susanna & Ville

Samu oli kuvaamassa häitämme ja kaikki sujui sovitun mukaisesti. Kuvat ovat hienoja tilannekuvia, joissa on sopivasti myös huumoria. Tunnelma välittyy hienosti ja tapahtuman keskeiset hetket tulivat ikuistettua. Voin suositella Samua lämpimästi.
Minna

Samu on rento ja asiantunteva kaveri joka osaa asiansa. Hän on aidosti kiinnostunut työstään ja se näkyy kuvissa. Hän kuunteli toiveitamme ja toteutti ne joustavasti. Ainoa mikä harmittaa on se, ettemme varanneet häntä koko hääpäiväksi! Suosittelemme lämpimästi.
Heidi

Samu sai vangittua poikamme 2-vuotiskuviin juuri oikean tunnelman ja toivomamme tyylin. Kuvista huokuu lämpö ja ilo, vaikka lapsella oli mahoton kiukkupäivä. Ihania kertakaikkiaan, superSamu!
Milla

Samun kuvista välittyy loistavasti haettu tunnelma tilanteesta riippumatta! Ylioppilaskuvista tuli jopa parempia kuin olisin uskonut, kiitos!
Niko

Joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua! Kuvastilanne oli rento ja yo-kuvani olivat tunnelmaltaan juuri sitä mitä halusin. Kiitos!
Jenni

Otatin Samulla raskausvatsakuvat, joista tuli todella onnistuneita. Itse valokuvaustilanne oli mukava ja rento. Samu oli helposti lähestyttävä ja asiallisen miellyttävä kuvaaja. Kuvien käsittely oli ammattimaista, eli lopputulos todella onnistunut. Lisäksi kuvat sai itselle nopealla aikataululla. Tulen varmasti tulevaisuudessakin käyttämään Samun valokuvaustaitoja. Kiitos!
Eveliina

Mukavasti, vaivattomasti ja ammattitaidolla onnistui bändini promokuvat Samun kanssa. Nopeaa palvelua. Suosittelen!
Jaakko

Uutena yrittäjänä tarvitsin kuvia käyntikortteja ja nettisivuja varten. Samun nettisivujen perusteella olin hyvin vakuuttunut, että hän on ehdottomasti ammattitaitoinen. Kuvaus kuitenkin vähän jännitti, mutta Samu oli niin ystävällinen, mukava ja ammattitaitoinen, että jännitys lähti heti. Samu otti monta erilaista kuvaa eri taustoilla ja varmisti, että kuvaukset päättyvät vasta silloin, kun olen tyytyväinen kuviin.
Lopulta sain itselleni yllättävän monta kuvaa ja nopeasti. Kaiken kaikkiaan tämä oli oikein mukava kokemus ja ehdottomasti tulen käyttämän Samun kuvauspalveluja tulevaisuudessakin. Nyt mielessä on perhekuvauksia:-)
Anastasia

Lisää palautteita voit lukea täältä.